Ανοδικά κινήθηκε ο τζίρος το γ’ τρίμηνο εφέτος στην πλειονότητα των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών αυξήθηκε σε: Τηλεπικοινωνίες (0,6%), Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, παροχής συμβουλών και συναφείς δραστηριότητες (1,5%), Δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων και δραστηριοτήτων παροχής πληροφόρησης (10,3%), Νομικές και λογιστικές δραστηριότητες (4,3%), Δραστηριότητες παροχής συμβουλών διαχείρισης (0,4%), Διαφήμιση και έρευνα αγοράς (4,8%), ‘Αλλες επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες (11,1%), Δραστηριότητες απασχόλησης (9,8%) και Δραστηριότητες παροχής προστασίας και έρευνας (0,2%).
Στον αντίποδα, ο τζίρος μειώθηκε σε: Ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες (3,4%), Εκδοτικές δραστηριότητες (22,9%), Αρχιτεκτονικές δραστηριότητες και δραστηριότητες μηχανικών- τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις (17,2%), Δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών σε κτίρια και εξωτερικούς χώρους (9,3%), Δραστηριότητες καθαρισμού (9,9%) και Διοικητικές δραστηριότητες γραφείου, γραμματειακή υποστήριξη και άλλες δραστηριότητες παροχής υποστήριξης προς τις επιχειρήσεις (5,9%).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας