Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Φθιώτιδα
Κάτι λιγότερο από 15.000 Euro ήταν η λεία των ληστών που διέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό από την Κ. Τιθορέα της Φθιώτιδας μετά από την ανατίναξη τα ξημερώματα ATM της Εθνικής Τράπεζας.
Κάτι λιγότερο από 15.000 Euro ήταν η λεία των ληστών που διέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό από την Κ. Τιθορέα της Φθιώτιδας μετά από την ανατίναξη τα ξημερώματα ATM της Εθνικής Τράπεζας.
Οι δράστες κινήθηκαν προς την περιοχή της Ελάτειας και σε ερημική περιοχή έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν τουλάχιστον 4 άτομα καθώς σύμφωνα με τους αστυνομικούς τούς περίμενε άλλο όχημα για να διαφύγουν. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στις φλόγες και όταν έφτασε η πυροσβεστική από την Αμφίκλεια το όχημα είχε καεί ολοσχερώς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442