Άνετα η Γιουβέντους, δύσκολα η Νάπολι, ισόπαλες Λάτσιο – Φιορεντίνα
Τη μια στιγμή μοιραίος, την αμέσως επόμενη ωραίος... Ο Ζορζίνιο είδε τον Σκουφέτ να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε στο 33ο λεπτό, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο άσος της Νάπολι στάθηκε τυχερός και σκόραρε το μοναδικό γκολ στη συνάντηση με την Ουντινέζε, στο «Φρίουλι». Η Λάτσιο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Φιορεντίνα. Η Γιουβέντους, αν και πέταξε ένα ημίχρονο (και αρκετές ευκαιρίες) στα... σκουπίδια, νίκησε τελικά άνετα την Κροτόνε με 3-0 στο Τορίνο και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.
Τη μια στιγμή μοιραίος, την αμέσως επόμενη ωραίος… Ο Ζορζίνιο είδε τον Σκουφέτ να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε στο 33ο λεπτό, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο άσος της Νάπολι στάθηκε τυχερός και σκόραρε το μοναδικό γκολ στη συνάντηση με την Ουντινέζε, στο «Φρίουλι».
Οι «παρτενοπέι» του Μαουρίτσιο Σάρι απάντησαν άμεσα στο «διπλό» της Ίντερ στη Σαρδηνία και ξαναπέρασαν μόνοι στην κορυφή, την ώρα που ακόμη ένας εν δυνάμει διεκδικητής του τίτλου, η Ρόμα, άφηνε δύο βαθμούς στο «Λουΐτζι Φεράρις» απέναντι στην Τζένοα, ενώ η Μίλαν δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει την αντίσταση της Τορίνο στο «Σαν Σίρο», μένοντας στο 0-0.
Η Λάτσιο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Φιορεντίνα. Ο Ντε Φράι άνοιξε το σκορ στο 25΄ για τους γηπεδούχους και ενώ όλα έδειχναν πως η Λάτσιο θα έπαιρνε την νίκη, οι «βιόλα» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μπαμπακάρ.
Άνετα η Γιουβέντους παρά τις χαμένες ευκαιρίες
Έστω κι αν πέταξε ένα ημίχρονο (και αρκετές ευκαιρίες) στα… σκουπίδια, η Γιουβέντους νίκησε τελικά άνετα την Κροτόνε με 3-0 στο Τορίνο και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η κεφαλιά του Μάριο Μάντζουκιτς στο 52΄ έλυσε το… γόρδιο δεσμό για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, για να ακολουθήσουν τα γκολ του Ντε Σίλιο στο 60΄ (λίγο αφότου είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή) και Μπενάτια στο 71΄.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 14ης αγωνιστικής της Serie A:
Μπολόνια-Σαμπντόρια 3-0
(3΄ Βέρντι, 23΄ Εμπαγιέ, 73΄ Οκουόνκουο)
Κιέβο-ΣΠΑΛ 2-1
(66΄, 82΄ Ινγκλέζε – 17΄αυτ. Σέζαρ)
Σασουόλο-Βερόνα 0-2
(22΄ Τζουκουλίνι, 31΄ Βέρντε)
Κάλιαρι-Ίντερ 1-3
(71΄ Παβολέτι – 29΄, 83΄ Ικάρντι, 55΄ Μπρόζοβιτς)
Τζένοα-Ρόμα 1-1
(70΄ Λαπαντούλα – 59΄ Ελ Σαράουι)
Μίλαν-Τορίνο 0-0
Oυντινέζε-Νάπολι 0-1
(33΄ Ζορζίνιο)
Λάτσιο-Φιορεντίνα 1-1
(25΄ Ντε Φράιμ – 90΄+4΄ Μπαμπακάρ)
Γιουβέντους-Κροτόνε 3-0
(52΄ Μάντζουκιτς, 60΄ Ντε Σίλιο, 71΄ Μπενάτια)
Αταλάντα-Μπενεβέντο 27/11
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
Νάπολι 38
Ίντερ 36
Γιουβέντους 34
Ρόμα 31 -13αγ.
Λάτσιο 29 -13αγ.
Σαμπντόρια 26 -13αγ.
Μίλαν 20
Μπολόνια 20
Κιέβο 20
Τορίνο 19
Φιορεντίνα 18
Αταλάντα 16 -13αγ.
Κάλιαρι 15
Ουντινέζε 12 -13αγ.
Κροτόνε 12
Σασουόλο 11
Τζένοα 10
ΣΠΑΛ 10
Βερόνα 9
Μπενεβέντο 0 -13αγ.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Υπάρχει φόβος» – Τι λέει Έλληνας που μένει στη Βενεζουέλα για τις εξελίξεις μετά την απαγωγή Μαδούρο
- Η Καμπότζη διαβεβαίωσε την Ταϊλάνδη ότι τα πυρά εναντίον του εδάφους της οφείλονταν σε ατύχημα
- Άσκηση στο σπίτι: Πέντε ιδέες για να μείνεις σε φόρμα χωρίς να τρέχεις στα κρύα
- Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου
- Τι συμβολίζουν τα Θεοφάνεια – Πώς καθιερώθηκε ως μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού
- Bloomberg: Θα υπερψηφίσει τη Μercosur η Μελόνι – Αλλαγή πλεύσης ή αναμενόμενος ελιγμός;
- Επέμβαση στη Βενεζουέλα: Οι επενδυτές μετρούν τις συνέπειες – Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν
- Συνταγή: Μοσχαρίσιο νουά με σάλτσα μπουργκινιόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 06.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/jezael-melgoza-DczW7pGu_LM-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442