Την άποψή του για το θέμα της χορήγησης άδειας στον καταδικασμένο για τη δράση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα κατέθεσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, υποστηρίζοντας πως η Δημοκρατία δεν εκδικείται.
«Ουδείς στο δημόσιο διάλογο, δύναται να προτρέπει στη μη τήρηση του νόμου. Σε αυτό πρέπει να μείνουμε», σημείωσε ο κ. Παππάς, μιλώντας στον Real FM
«Είναι προφανέστατο ότι οι πράξεις αυτές είναι απεχθείς, εχθρικές προς τη Δημοκρατία μας. Είναι απολύτως αναμενόμενο και δικαιολογημένο το αίσθημα των συγγενών των θυμάτων» τόνισε ο υπουργός και συμπλήρωσε πως «η Δημοκρατία προχωρά ακριβώς με την τήρηση του ψηφισμένου νόμου και πείθει και συνεχίζει. Δεν εκδικείται».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.