Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Διακοπή της κυκλοφορίας από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα υπάρξει σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η Ολυμπιακή Φλόγα που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία στις 24 Οκτωβρίου για να καταλήξει στην Πιόνγκτσανγκ της Ν. Κορέας , θα φτάσει στις 11 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Διακοπή της κυκλοφορίας από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα
υπάρξει σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η Ολυμπιακή
Φλόγα που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία στις 24
Οκτωβρίου για να καταλήξει στην Πιόνγκτσανγκ της Ν. Κορέας , θα φτάσει
στις 11 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Συγκεκριμένα, για τις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί στο Καλλιμάρμαρο η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Πιόνγκτσανγκ 2018» για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
ΒΩΜΟΣ (09:00΄)- Ακρόπολη – Διον.Αρεοπαγίτου-αριστερά Λ.Αμαλίας (προς Κέντρο)-συνέχεια Λ.Αμαλίας-αριστερά Β.Γεωργίου Α΄(ξεν/χείο GRANDE BRETAGNE ) – αριστερά Ερμού – δεξιά Μητροπόλεως – δεξιά Αιόλου – αριστερά Ερμού – δεξιά Αθηνάς (10:00΄) – συνέχεια Αθηνάς – Πλ. Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Αμερικής (10:30΄) – αριστερά Πανεπιστημίου – συνέχεια Πανεπιστημίου – δεξιά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – συνέχεια Ακαδημίας – αριστέρα Λ.Β.Σοφίας ρεύμα προς Ευαγγελισμό (11:00΄) – συνέχεια Λ.Β.Σοφίας – δεξιά Λ.Β.Κων/νου (ξενοδοχείο HILTON ) – συνέχεια Λ.Β.Κων/νου (ρεύμα προς Παναθηναϊκό Στάδιο) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.
Ιδιαίτερα ως προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στην ευρύτερη περιοχή την Τρίτη 31-10-2017 και από ώρα 06.00΄ μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων στις κατωτέρω Λεωφόρους και οδούς:
- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ερατοσθένους και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
- Αρχιμήδους , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Δικαιάρχου.
- Εμ. Μπενάκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας.
- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.
- Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της.
- Πλ. Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ευφορίωνος.
in.gr
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
- ESPN Brazil: «Ο Τετέ ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες στην Γκρέμιο»
- Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο αγοράκι μετά από φωτιά στο σπίτι του – Στο νοσοκομείο και ο αδερφός του
- Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει ότι σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Τραμπ στο άμεσο μέλλον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442