Την απόφασή του να ανοίξει ο φάκελος με τα στοιχεία της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, «με την επιφύλαξη της λήψης νέων πληροφοριών, θα επιτρέψω, ως Αμερικανός πρόεδρος, το άνοιγμα του εδώ και πολλά χρόνια κλειστού και διαβαθμισμένου ΦΑΚΕΛΟΥ JFK».
Subject to the receipt of further information, I will be allowing, as President, the long blocked and classified JFK FILES to be opened.
Ο Τραμπ ανοίγει έτσι το δρόμο για κάθε πολίτη που θέλει να λάβει γνώση των στοιχείων για τη δολοφονία που συντάραξε το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ στη δεκαετία του ’60.
Στον κόσμο του έργου «Η Λέλα και η Λέλα» το μικρό τους δωμάτιο είναι η σκηνή τους, η σκηνή της διασκέδασης, της φθοράς, της αντίθεσης και της πλήρους ταύτισης.