Εισβολή κουκουλοφόρων στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων
Στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων στην οδό Γενναδίου επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων, σπάζοντας τζάμια και βάφοντας με σπρέι τους τοίχους.
Στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων στην οδό Γενναδίου4 επιτέθηκε λίγο μετά τις 11:40 μια ομάδα οκτώ κουκουλοφόρων, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στο ζήτημα των πλειστηριασμών.
Τα μέλη της «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου», που ανέλαβαν την ευθύνη για την ενέργεια μέσα από ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έσπασαν τα τζάμια των γραφείων με σφυριά και έβαψαν με σπρέι τους τοίχους, προτού αποχωρήσουν φωνάζοντας «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας