Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Super League (και πρώτη μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στην Τρίπολη) πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 3-1 του Πλατανιά χάρη στα γκολ των Κόντε (12΄), Τζημόπουλο (36΄) και Χαλκιαδάκη (39΄), στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.
Ο Πλατανιάς αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκρζέλτσακ, όμως η απάντηση του «Άγιαξ» ήταν άμεση, καθώς στο 12΄ ο Κόντε (που νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά) κατάφερε από πλάγια θέση να «νικήσει» τον Κοκκαλά και να ισοφαρίσει.
Σταδιακά ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 36΄ «πήρε κεφάλι» στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Τζημόπουλου από κόρνερ του Ναδάλες. Τρία λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ναδάλες, ο Χαλκιαδάκης έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και σούταρε στην κίνηση, «γράφοντας» το 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση και ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε εύκολα τη νίκη, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες με τον Γιάκο και τον Ναδάλες να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Μάλιστα, ο Πλατανιάς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντικαμονά (86΄) που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας