Συνάντηση διάρκειας μιας ώρας είχε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπορ Ρος.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία της ελληνικής οικονομίας και, ιδίως, οι εξαγωγές και η προσέλκυση επενδύσεων.
Ο κ. Ρος προσφέρθηκε να συνδράμει ο ίδιος ώστε να εντατικοποιηθούν οι πρωτοβουλίες σε αυτούς τους τομείς.
Επίσης, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στο ότι η ελληνική οικονομία έχει πλέον εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και ο Αμερικανός υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτό.
Τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου προσκάλεσε τον κ. Ρος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2018, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα