Ισόπαλοι 1-1 και στο Κύπελλο Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, σε
αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας στο
ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 21΄ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο ΠΑΣ
ισοφάρισε στο 83΄ με τον Γιάκο και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.
Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα συναντήθηκαν πριν από τρεις ημέρες (Δευτέρα)
στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα, όπου αναδειχθηκαν ισόπαλες επίσης
με 1-1.
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 21΄ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 83΄ με τον Γιάκο και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα συναντήθηκαν πριν από τρεις ημέρες (Δευτέρα) στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα, όπου αναδειχθηκαν ισόπαλες επίσης με 1-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Σπιριντόνοβιτς στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν επικίνδυνος το διάστημα αυτό στις αντεπιθέσεις και στο 18΄ μακρινό σουτ του Κοζορώνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αστράς.
Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Μπετρά (53΄, κεφαλιά απέκρουσε ο Αστράς), Γιάκο (63΄, οριζόντιο δοκάρι), Λίλα (69΄, σουτ έδιωξε ο Αστράς), ο Πανιώνιος «απάντησε» με τις ευκαιρίες των Μασούρα (79΄), Λάμπρου (80΄), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 83΄ με πλασέ του Γιάκου που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αστρά. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (65΄ Πινιώτης), Ταπόκο (76΄ Γεσίλ), Κόρμπος, Σαββίδης (65΄ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς, Χατζισαφί, Μασούρας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας