Με νίκη ξεκίνησε ο Απόλλων Πόντου τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο
Ελλάδας, καθώς νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, σε αναμέτρηση για
την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε
το παιχνίδι πέτυχε ο Μπρίτο στο 84΄.
Με νίκη ξεκίνησε ο Απόλλων Πόντου τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, σε αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Μπρίτο στο 84΄.
Στο 24΄ το σουτ του Ζούρκου βρήκε το δοκάρι του Απόλλωνα και έφυγε άουτ, ενώ στο 29΄ το πλασέ του Κυβελίδη απέκρουσε ο Καραγκιόζης.
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων ανέλαβε πρωτοβουλίες και στο 84΄ πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Γεωργιάδης έκανε σέντρα, ο Μπρίτο κέρδισε την κόντρα μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1.
Φτιαγμένη για… γκέλες η φετινή Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά είδε και την παραπαίουσα Τότεναμ να της παίρνει το 1-1 στο 90′.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας