Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δήμαρχος Γλυφάδας: Το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης έφτασε σε εμάς

Δήμαρχος Γλυφάδας: Το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης έφτασε σε εμάς

«Δυστυχώς η θαλάσσια ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου ''Αγία Ζώνη'' στη Σαλαμίνα έφτασε στη Γλυφάδα μας και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναρτώντας σχετική φωτογραφία για να τονίσει το μέγεθος του ζητήματος.

«Δυστυχώς η θαλάσσια ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου »Αγία Ζώνη» στη Σαλαμίνα έφτασε στη Γλυφάδα μας και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναρτώντας σχετική φωτογραφία για να τονίσει το μέγεθος του ζητήματος.

Όπως αναφέρει, ο δήμος βρίσκεται σε κινητοποίηση και για την μείωση της επικινδυνότητας του προβλήματος ειδικό σκάφος προχωρά στον καθαρισμό των υδάτων.

Ο κ. Παπανικολάου απευθύνει έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες να μην κατεβαίνουν για μπάνιο στις παραλίες του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι την παραλία της Γλυφάδας έφτασαν οι θαλάσσιοι ρύποι από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη 2, της ομώνυμης ναυτικής εταιρείας «Αγία Ζώνη» , ανοιχτά της Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο