Κλειστή η Τοπική Μονάδα Υγείας του Ωρωπού εν μέσω τουριστικής περιόδου
Κλειστή παραμένει η Τοπικής Μονάδας Υγείας στον Ωρωπό παρά το γεγονός ότι προ διμήνου εγκαινιάστηκε το κτίριο όπου στεγάζεται, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου.
Κλειστή παραμένει η Τοπικής Μονάδας Υγείας στον Ωρωπό παρά το γεγονός ότι προ διμήνου εγκαινιάστηκε το κτίριο όπου στεγάζεται, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου.
Ενώ πριν δύο μήνες παραδόθηκε επισήμως στην αρμόδια υπηρεσία της 1ης ΥΠΕ το ανακαινισμένο κτίριο το οποίο παραχωρήθηκε από το Δήμο Ωρωπού, προκειμένου να λειτουργήσει η νέα Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) του Δήμου Ωρωπού, δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία.
Οι δύο βουλευτές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου και με την αυξανόμενη προσέλευση των επισκεπτών και παραθεριστών αυξάνονται οι ανάγκες ιατρικής περίθαλψης της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού.
Ο κ.κ. Οικονόμου και Φωτήλας χαρακτηρίζουν επείγουσα την άμεση έναρξη λειτουργίας και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της νέας ΤΟΜΥ του Δήμου Ωρωπού και ζητούν να μάθουν από τον υπουργό Υγείας πότε θα αρχίσει να λειτουργεί και ποιος ευθύνεται για τη δίμηνη καθυστέρηση.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)















































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442