«Yassou» από τις Κυκλάδες λέει ο Χιού Τζάκμαν
Τις διακοπές του στις Κυκλάδες απολαμβάνει ο διάσημος ηθοποιός, Χιού Τζάκμαν, ο οποίος ανέβασε στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Facebook φωτογραφίες από την απόδρασή του στα ελληνικά νησιά.
Τις διακοπές του στις Κυκλάδες απολαμβάνει ο διάσημος ηθοποιός, Χιού Τζάκμαν, ο οποίος ανέβασε στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Facebook φωτογραφίες από την απόδρασή του στα ελληνικά νησιά.
Στη μία φωτογραφία ποζάρει με φόντο μία παραλία (πιθανότατα από τη Μύκονο) και χαιρετά τους φίλους του, γράφοντας «Yassou».
Ο Αυστραλός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και στη Δήλου, όπου δηλώνει εκστασιασμένος από το Αρχαίο Θέατρο του νησιού. «Το καλύτερο θέατρο στη Δήλο. Απλά εκπληκτικό» γράφει.
Ανήρτησε επίσης ηλιοβασίλεμα από την χώρα μας γράφοντας «Ευχαριστώ Ελλάδα και καληνύχτα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Στέγαση: Ανάκαμψη με ανισορροπίες
- H νέα παγκόσμια έκρηξη του… αστροτουρισμού
- Εμρέ Γκουνενσάι: Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν ένα βήμα πριν από τη Χάγη
- Η αγορά εργασίας πατάει φρένο: Με τον «αραμπά» η αύξηση της απασχόλησης τo 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442