Συμφώνησαν ΑΕΚ και Λανς, έρχεται ο Κλωναρίδης
Στην ΑΕΚ επιστρέφει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη Λανς στην οποία ανήκει. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός στον Παναθηναϊκό με τον οποίο είχε 20 συμμετοχές κι 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Εχει γεννηθεί στη Σερέιν του Βελγίου στις 28 Ιουλίου 1992 και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην ΑΕΚ τον Μάιο του 2011.
Στην ΑΕΚ επιστρέφει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη Λανς στην οποία ανήκει. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός στον Παναθηναϊκό με τον οποίο είχε 20 συμμετοχές κι 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Εχει γεννηθεί στη Σερέιν του Βελγίου στις 28 Ιουλίου 1992 και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην ΑΕΚ τον Μάιο του 2011. Το ταλέντο του είχε διακρίνει τότε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο θα ξανασμίξει στα Σπάτα. Ο παίκτης αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και οι υπογραφές θα «πέσουν» το πρωί της Πέμπτης.
Ο Κλωναρίδης ήταν βασικός στην Ενωση τη σεζόν 2011/12 και στο τέλος της παραχωρήθηκε στη Λιλ έναντι 800.000 ευρώ. Επαιξε για λίγο ως δανεικός στη Μουσκρόν και τον Σεπτέμβριο του 2013 έμεινε ελεύθερος για να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Τον Αύγουστο του 2016 τον αγόρασε (150.000 ευρώ) η Λανς η οποία τον… επέστρεψε στους «Πράσινους» λίγους μήνες αργότερα.
Ετσι, ουσιαστικά ο «Κλώνα» έπαιξε τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό με απολογισμό 93 συμμετοχές, 18 γκολ και 16 ασίστ στη Super League. Αν προσθέσουμε και την εμπειρία του στην ΑΕΚ (20-4-3) η συνολική συγκομιδή στην καριέρα του στην Ελλάδα, σε κανονική περίοδο και play off, είναι 113 αγώνες, 22 γκολ και 19 ασίστ.
Στο μεταξύ, όσον αφορά τις φήμες περί επαφών με τον Σεμπάστιαν Λέτο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις αποδοχών των μόνιμων υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών
- Κάμπινγκ: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του MEGA
- Αίγιο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 46χρονος που πυροβόλησε 4 ανήλικους – Ένταση στα δικαστήρια
- Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα
- Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Καραντάιν – Δύο δεκαετίες πάλευε με τη διπολική διαταραχή
- Μητσοτάκης: Ακλόνητη στήριξη στην ανεξαρτησία της Ουκρανίας και στον λαό της
- «Απίστευτα κουραστική ζωή μοναχού» – Ο Moby έχει να βγει ραντεβού πάνω από 10 χρόνια
- Μειώθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Ιανουάριο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442