Ο Σκόκο μία ανάσα από τη Ρίβερ, η ΑΕΚ δεν μπορεί να μείνει στο παιχνίδι
Τα σενάρια που ήθελαν τον Νάτσο Σκόκο να επιστρέφει στην ΑΕΚ μάλλον δεν θα γίνουν πραγματικότητα, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με την Ρίβερ Πλέιτ.
Τα σενάρια που ήθελαν τον Νάτσο Σκόκο να επιστρέφει στην ΑΕΚ μάλλον δεν θα γίνουν πραγματικότητα, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με την Ρίβερ Πλέιτ.
Μάλιστα όπως έκανε γνωστό μέσω twitter ο Αργεντινός δημοσιογράφος και πρώην υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των «μιγιονάριος», Ρικάρντο Ντάσο, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίβερ.
«Ο Νάτσο Σκόκο πάει να παίξει στην Ρίβερ Πλέιτ», ανέφερε το ποστάρισμα του Ρικάρντο Ντάσο.
Η ΑΕΚ ήταν αδύνατον να φτάσει στα περίπου τέσσερα εκατομμύρια, που σκοπεύει να δώσει η Ρίβερ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)