Ο Μαντσίνι θέλει στη Ζένιτ τον Μανωλά
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα »Corriere dello Sport» ο νέος τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να φέρει στην Αγία Πετρούπολη τους Κώστα Μανωλά και Λεάντρο Παρέδες.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα »Corriere dello Sport» ο νέος τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να φέρει στην Αγία Πετρούπολη τους Κώστα Μανωλά και Λεάντρο Παρέδες.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Ρώσοι θα καταθέσουν πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ στους «τζιαλορόσι» και για τους δύο παίκτες.
Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019. Τη φετινή σεζόν είχε 45 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις με τη Ρόμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442