Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, το αναγνωστικό κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει το συγγραφέα M.J. Arlidge.
Η εκδήλωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος στις 7 το απόγευμα και ερωτήσεις στο συγγραφέα θα απευθύνει ο δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος. Μια ημέρα μετά, ο Μ.J. Arlidge θα βρεθεί στo Public της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Δημήτρη Καραθάνου.
Ο συγγραφέας θα βρεθεί στη χώρα μας καλεσμένος των εκδόσεων Διόπτρα.
Λίγα λόγια για το συγγραφέα Ο M.J. Arlidge εργάζεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην τηλεόραση και ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών δραματικών σειρών, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικές σειρές Torn, The Little House και Silent Witness. Παράλληλα προετοιμάζει πιλοτικές παραγωγές για πρωτότυπες αστυνομικές σειρές τόσο για βρετανικά όσο και για αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Το 2015, το βιβλίο του Six Degrees of Assassination που εκδόθηκε αποκλειστικά σε ακουστική μορφή ήταν Νο 1 σε πωλήσεις. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα τα βιβλία του Α Μπε Μπα Μπλομ, Γύρω Γύρω Όλοι, To Σπίτι με τις Κούκλες, Αν σε Πιάσω, Καίγεσαι και Στο Στόμα του Λύκου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας