Μετά την καλοκαιρία την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί την Δευτέρα του Πάσχα, οπότε αναμένεται σταδιακά η μεγάλη επιστροφή εκδρομέων.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, επιδείνωση προβλέπεται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Παράλληλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα πιθανόν να επιδεινωθεί ο καιρός σε Ήπειρο, δυτική Στερεά και βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας