Σκωτία: Το Εδιμβούργο προειδοποιεί το Λονδίνο για νέο δημοψήφισμα
Η «ξεκάθαρη αδιαλλαξία» της κυβέρνησης Μέι για το Brexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, είπε η πρώτη υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζεον, προειδοποιώντας ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει η χώρα να αλλάξει πορεία.
Η «ξεκάθαρη αδιαλλαξία» της κυβέρνησης Μέι για το Brexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, είπε η πρώτη υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζεον, προειδοποιώντας ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει η χώρα να αλλάξει πορεία.
Σε άρθρο της στους βρετανικούς Times, η Στέρτζεον είπε ότι η ψήφος της Βρετανίας για έξοδο από την ΕΕ έχει αλλάξει το τοπίο από το πρώτο δημοψήφισμα της Σκωτίας για ανεξαρτησία. Το 2014 η Σκωτία είπε «όχι» στην ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο, «όχι» όμως είπε και στο Brexit, σε αντίθεση με την Αγγλία και την Ουαλία.
«Εάν γίνει δημοψήφισμα για ανεξαρτησία, δεν θα γίνει με κακή πίστη από την πλευρά της κυβέρνησης της Σκωτίας, αλλά εξαιτίας της ξεκάθαρης αδιαλλαξίας που επιδεικνύει η βρετανική κυβέρνηση» έγραψε η Στέρτζεον.
«Δεν είναι πολύ αργά για να αλλάξει η βρετανική κυβέρνηση πορεία, αλλά ο χρόνος τελειώνει» σημείωσε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας