Νεκροί Αφγανοί εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού σε επίθεση της ISIS
Τουλάχιστον έξι αφγανοί υπάλληλοι της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) σκοτώθηκαν την Τετάρτη από ενόπλους που φέρεται να είναι μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο βόρειο Αφγανιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Τουλάχιστον έξι αφγανοί υπάλληλοι της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) σκοτώθηκαν την Τετάρτη από ενόπλους που φέρεται να είναι μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο βόρειο Αφγανιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Η τύχη άλλων δύο υπαλλήλων αγνοείται μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Τζαουζτζάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Sputnik
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442