Σοβαρό πλήγμα αποτελεί για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της, Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος διεθνής τραυματίστηκε στην χθεσινή ήττα της ρωσικής ομάδας απο την Νταρουσάφακα (91-83), η οποία ήταν η πρώτη για την «ομάδα του στρατού» στην Euroleague. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, ο Ντε Κολό τραυματίστηκε στον μηρό και θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, ενώ δεν αναφέρεται πότε θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση παρά μόνο πως θα χάσει αρκετά παιχνίδια.
Σοβαρό πλήγμα αποτελεί για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της, Νάντο Ντε Κολό.
Ο Γάλλος διεθνής τραυματίστηκε στην χθεσινή ήττα της ρωσικής ομάδας απο την Νταρουσάφακα (91-83), η οποία ήταν η πρώτη για την «ομάδα του στρατού» στην Euroleague.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, ο Ντε Κολό τραυματίστηκε στον μηρό και θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, ενώ δεν αναφέρεται πότε θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση παρά μόνο πως θα χάσει αρκετά παιχνίδια.