Ληστεία στα γραφεία εταιρείας ΜΜΕ στην Κηφισιά
Στόχος ληστών έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα γραφεία της εταιρείας DPG Digital Media, στην Κηφισιά, στο 14ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.
Στόχος ληστών έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα γραφεία της εταιρείας DPG Digital Media, στην Κηφισιά, στο 14ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.
Στις 03.00, άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον φύλακα και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες έκλεψαν και Ι.Χ. αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο βρέθηκε αργότερα καμμένο στα Άνω Λιόσια, επί της οδού Ροδοδάφνης.
Η Αστυνομία τούς αναζητά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί Ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- Φάμελλος: Η Αριστερά είναι το «εμείς» της κοινωνίας – Ο Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη των γαλάζιων ακρίδων
- «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Ντεσπόντοφ για το καλοκαίρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442