Τετ-α-τετ Κοντονή – Μελισσανίδη, «ανοίγει» και η Θύρα 4
Συνάντηση με τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στην διάρεκεια της οποίας συζητήθηκε η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιθανότατα η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσικά συζητήθηκε και η κατάσταση στην ΕΠΟ, η οποία τελεί σε αναμονή για την ανακοίνωση με την σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης από τις διεθνείς ομοσπονδίες (FIFA, UEFA).
Συνάντηση με τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στην διάρεκεια της οποίας συζητήθηκε η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιθανότατα η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Φυσικά συζητήθηκε και η κατάσταση στην ΕΠΟ, η οποία τελεί σε αναμονή για την ανακοίνωση με την σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης από τις διεθνείς ομοσπονδίες (FIFA, UEFA).
Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, ικανοποίησε το αίτημα του ΠΑΟΚ για το άνοιγμα της θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας, η οποία κανονικά θα έμενε κλειστή μέχρι τέλος του μήνα. Έτσι η θύρα 4 θα είναι ανοικτή στον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, αφού φαίνεται ότι σε αυτό συναίνεσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.