Την υπόθεση της επίθεσης της ΧΑ κατά μελών του ΠΑΜΕ ανοίγει το δικαστήριο
Την δικογραφία για την επίθεση σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ, τον Σεπτέμβριο του 2013, με εννέα τραυματίες, ανοίγει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δικάζει την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.
Την δικογραφία για την επίθεση Τάγματος εφόδου σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ, τον Σεπτέμβριο του 2013, με εννέα τραυματίες, ανοίγει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δικάζει την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την υπόθεση της επίθεσης κατά των Αιγυπτίων αλιεργατών, το δικαστήριο ανοίγει την τρίτη υπόθεση η οποία βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος ανήκει στην δράση της «εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή», καλώντας σε κατάθεση τους μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν, μία εβδομάδα πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αφισοκολλητές του ΚΚΕ.
Για την επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ είναι κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και κατά συρροή κ.α, ο θεωρούμενος ως πυρηνάρχης Περάματος και τρία ακόμα άτομα.
Η επίθεση του Τάγματος Εφόδου κατά των αφισοκολλητών θεωρείται από την Πολιτική Αγωγή «απολύτως στοχευμένη ενέργεια», η οποία τελούσε σε πλήρη γνώση της ηγετικής ομάδας, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να δημιουργήσει και να «επιβάλει» συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων στην Ζώνη Περάματος.
Οι καταθέσεις αναμένεται να ξεκινήσουν, είτε τη Δευτέρα είτε στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, με αυτήν του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου, Σωτήρη Πουλικογιάννη, ο οποίος είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442