«Επιμένει ο Μαρινάκης για την αγορά της Νότιγχαμ», αναφέρουν ΜΜΕ στην Αγγλία
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιμένει για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της αγγλικής πόλης, «Nottingham Post», στο οποίο τονίζεται πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην επένδυσή του, παρά τα εμπόδια που συνάντησε και το ανάλογο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιμένει για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της αγγλικής πόλης, «Nottingham Post», στο οποίο τονίζεται πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην επένδυσή του, παρά τα εμπόδια που συνάντησε και το ανάλογο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών.
«Ο Μαρινάκης είχε συμφωνήσει για τη Φόρεστ από το Μάρτιο μετά από συνάντηση με τον νυν ιδιοκτήτη, Φαράζ Αλ Χασάουι. Ήταν τέτοια η πίστη του πως είχε εξασφαλίσει την αγορά του 80% των μετοχών, που φέρεται να χρηματοδότησε αρκετές μεταγραφές της Φόρεστ και επηρέασε την πρόσληψη του Πέδρο Περέιρα, που πρόσφατα αποχώρησε, στη θέση του τεχνικού διευθυντή», αναφέρει σχετικά η εφημερίδα και συμπληρώνει στο ρεπορτάζ της:
«Η συμφωνία προέβλεπε να διατηρήσει ο Αλ Χασάουι το 20% των μετοχών του συλλόγου, αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα, παρότι οι Έλληνες έχουν έτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Πέραν του Μαρινάκη, ο Τζον Τζέι Μουρς, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ, Σαν Ντιέγκο Πάδρες, ελπίζει να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την αγορά της Φόρεστ».
Να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα η εφημερίδα «Telegraph» είχε αποκαλύψει πως η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ διέκοψε τις επαφές με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, λόγω των προβλημάτων του με την ελληνική δικαιοσύνη.
«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, διαπραγματευόταν με την αγγλική ομάδα την εξαγορά των μετοχών της μέσα στο χρόνο, αλλά βρίσκεται στο επίκεντρο κατηγοριών για στημένος αγώνες, με την UEFA να πραγματοποιεί έρευνες», είχε αναφέρει τότε η βρετανική εφημερίδα, συμπληρώνοντας πως η ιστορική αγγλική ομάδα έχει ξεκινήσει τώρα διαπραγματεύσεις με αμερικανική κοινοπραξία.
Ο Τζον Τζέι Μουρς, που ηγείται του επιχειρηματικού κονσόρτιουμ που διεκδικεί τις μετοχές της Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 50 εκατ. λιρών, ήταν πρώην αφεντικό της ομάδας Σαν Ντιέγκο Πάντρες, του μπέιζμπολ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε ασχοληθεί και με το ενδεχόμενο να πάρει την Έβερτον, όμως δεν τα κατάφερε και έστρεψε την προσοχή του στο σύλλογο της Τσάμπιονσιπ, αλλά εκεί έχει ν’ αντιμετωπίσει το επίμονο ενδιαφέρον του Μαρινάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442