Πρόκριση για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Ηρακλή και ΠΑΟΚ που «έχασε» τον Γκόμεζ
Την πρώτη του πρόκριση σε final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-1 σετ της Παναχαϊκής. Περίπατος για τον Ολυμπιακό που επικράτησε επίσης με 3-1 σετ του Ηρακλή Χαλκίαδας και πήρε το 2ο εισιτήριο για το Final 4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που φέτος θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Το παζλ της 4άδας συμπλήρωσαν ο ΠΑΟΚ, που νίκησε 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά έχασε για 1,5 μήνα τον Γκόμεζ που τραυματίστηκε, και ο Ηρακλής που επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα στη Σύρο.
Την πρώτη του πρόκριση σε final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-1 σετ της Παναχαϊκής.
Περίπατος για τον Ολυμπιακό που επικράτησε επίσης με 3-1 σετ του Ηρακλή Χαλκίαδας και πήρε το 2ο εισιτήριο για το Final 4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που φέτος θα διεξαχθεί στην Κύπρο.
Το παζλ της 4άδας συμπλήρωσαν ο ΠΑΟΚ, που νίκησε 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά έχασε για 1,5 μήνα τον Γκόμεζ που τραυματίστηκε, και ο Ηρακλής που επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα στη Σύρο.
Στις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής για τους ομίλους του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: