Πανέτοιμοι για το πρώτο ντέρμπι οι «αιώνιοι»
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα (17/10, 19:00) στο ΣΕΦ για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Α1. Οι προπονήσεις της Κυριακής δεν έκρυβαν εκπλήξεις για τις δύο ομάδες που είναι πανέτοιμες για το μεγάλο ντέρμπι. Από τον Ολυμπιακό, η προπόνηση του οποίου έγινε υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, θα αποσιάσει μόνο Βασίλης Τολιόπουλος, ενώ από τους Πράσινους ο Μάικ Τζέιμς που έχει τραυματιστεί.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα (17/10, 19:00) στο ΣΕΦ για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Α1.
Οι «ερυθρόλευκοι», που θα παραταχθούν με μοναδική απουσία αυτή του Βασίλη Τολιόπουλου (διάταση ορθού κοιλιακού) προπονήθηκαν την Κυριακή υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που συνηθίζει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας πριν από κρίσιμους αγώνες.
Από την πλευρά των «πράσινων», η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι δεν έκρυβε κάποια δυσάρεστη έκπληξη για τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, που όπως είναι γνωστό δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Μάικ Τζέιμς, και τον Ντιμίτρι Νίκολς, που δεν έχει δηλωθεί στην Α1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


