
Επ΄ αόριστον αναβολή της σέντρας στη Football League
Την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Αν και τυπικά η αναβολή χαρακτηρίζεται «επ΄ αόριστον», επί της ουσίας αφορά σ΄ένα διάστημα μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων, προκειμένου να λυθούν τα επί μέρους ζητήματα, που εμποδίζουν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Αν και τυπικά η αναβολή χαρακτηρίζεται «επ΄ αόριστον», επί της ουσίας αφορά σ΄ένα διάστημα μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων, προκειμένου να λυθούν τα επί μέρους ζητήματα, που εμποδίζουν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ειδικότερα, με τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, οι παράγοντες της Football League θα επιδιώξουν στο αμέσως προσεχές διάστημα να καταλήξουν σε συμφωνία με τηλεοπτικό δίκτυο προκειμένου να καλύπτεται μέρος της κάθε αγωνιστικής, ενώ παράλληλα θα συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να τοποθετηθούν σε όλα τα γήπεδα συστήματα και κάμερες ασφαλείας.
Κάτι τέτοιο, άλλωστε, είχε ανακοινώσει και στην προ εβδομάδος συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης, καθιστώντας σαφείς τις δύο προϋποθέσεις έναρξης του νέου πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις ομάδες της Football League, σύστημα με κάμερες διαθέτουν τα γήπεδα της Καλλονής, του Πανθρακικού, του ΟΦΗ, του Αρη, του Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. Νέα Σμύρνη), του Κισσαμικού (σ.σ. Περιβόλια) και του ΑΟ Χάνια (σ.σ. Περιβόλια).
Αντίθετα, δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα του Πανελευσινιακού, της ΑΕ Σπάρτη, του Παναιγιάλειου, της Αναγέννησης Καρδιτσας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού, της Καλλιθέας και του Αιγινιακού, ενώ η ΠΑΕ Τρίκαλα έχει αρχίσει τις σχετικές διαδικασίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442