Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 μύθοι περί νυφικού

5 μύθοι περί νυφικού

...

Μύθος1: Το νυφικό πρέπει να είναι λευκό

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρανόηση που αντιμετωπίζουμε στο πρώτο ραντεβού για νυφικό φόρεμα. Οι περισσότεροι θα σου πουν ότι το νυφικό σας πρέπει να είναι κατάλευκο, αλλά αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Αν και τα περισσότερα φορέματα που θα δοκιμάσεις θεωρούνται γενικά «λευκά», τα περισσότερα από αυτά θα έχουν κάποια απόχρωση του ιβουάρ ή του ροζ. Μη φοβηθείς να προβάρεις νυφικά σε αποχρώσεις της σαμπάνιας, του ροζ ή του γαλάζιου. Ίσως εκπλαγείς με το πόσο υπέροχα θα δείχνουν πάνω σου.

Μύθος 2: Όσο πιο ακριβό, τόσο πιο όμορφο

Όχι απαραίτητα. Σίγουρα έχεις δει στα γαμήλια περιοδικά πολλά υπέροχα νυφικά από πασαρέλες αλλά υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές για κάθε budget που δεν υστερούν σε τίποτα.Κατέληξε στον προϋπολογισμό σου πριν ξεκινήσεις την έρευνα σου και διευκρίνησε το και στην υπεύθυνη του οίκου που θα επισκεφθείς ώστε να σου δείχνει τα ανάλογα προβάρετε μόνο φορέματα μέσα σ’ αυτόν. Αυτό όχι μόνο θα σου εξοικονομήσει χρόνο, αλλά θα σε γλιτώσει από το άγχος μήπως ξεφύγεις από τα χρήματα που διαθέτεις.

Μύθος 3: Εμμονή σε ένα σχέδιο

Πηγαίνοντας στο ραντεβού σου, θα έχεις μια ιδέα για το τι θέλεις και τι όχι. Σίγουρα θα έχεις δει φωτογραφίες νυφικών στα sites των οίκων που σχεδιάζεις να επισκεφτείς, αλλά μην ξεχνάς ότι τα φορέματα είναι πολύ διαφορετικά όταν τα βλέπεις και τα δοκιμάζεις. Θα δεις ότι συχνά θα αλλάζεις γνώμη όταν τα δεις επάνω σου. Ενώ είναι καλό να έχεις μια γενική ιδέα για το τι σου αρέσει, καλό είναι να έχεις και ανοικτό μυαλό.

Μύθος 4:Το μακρύ μήκος είναι απαραίτητο

Αν και μερικές νύφες επιλέγουν την πιο παραδοσιακή εμφάνιση και μάλιστα με μακριά ουρά (όπως η Κιμ Καρντάσιαν), τα νυφικά σαλόνια έχουν σχέδια και για τις πιο μοντέρνες και πρακτικές νύφες.Θες, λοιπόν, κάτι πιο απλό; Jumpsuits, Τwo-piece και Τea-length είναι μόνο μερικές εναλλακτικές επιλογές για να αισθανθείς όμορφα και άνετα όλη την ημέρα.

Μύθος 5: Δοκίμασε πολλά νυφικά

Γιατί να μην επιλέξεις το πρώτο που θα δοκιμάσεις και θα σε εντυπωσιάσει; Αν γνωρίζεις το στυλ σου και εφαρμόζει πάνω σου ιδανικά, μπορεί ακόμη και το πρώτο νυφικό να αποδειχθεί ιδανικό χωρίς να υπάρχει λόγος να συνεχίσεις την έρευνα αγοράς.

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024