Ντύθηκε Batman (και Captain America) και το έριξε στις κλοπές
Το έργο της Αστυνομίας στην μικρή πόλη Σαλαμάνκα της πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι μάλλον δύσκολο. Αναζητούν έναν άνδρα, ο οποίος μπήκε σε κάβα και έκλεψε αρκετή μπίρα. Το πρόβλημα είναι ότι στις κάμερες κλειστού κυκλώματος βλέπουν έναν τύπο κάτι μεταξύ Batman και Captain America.
Το έργο της Αστυνομίας στην μικρή πόλη Σαλαμάνκα της πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι μάλλον δύσκολο. {{{ map }}} Αναζητούν έναν άνδρα, ο οποίος μπήκε σε κάβα και έκλεψε αρκετή μπίρα. Το πρόβλημα είναι ότι στις κάμερες κλειστού κυκλώματος βλέπουν έναν τύπο κάτι μεταξύ Batman και Captain America: η στολή είναι του πρώτου και η μάσκα του δεύτερου.
Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και ό,τι άλλο κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε πληροφορία-στοιχείο: τη μάρκα της μπίρας, το ύψος του σούπερ ήρωα (1.80μ) και την ηλικία (γύρω στα 20).
Και ελπίζουν.
Για την ιστορία, η πόλη με το ισπανικό όνομα βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Πολιτείας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.