Ενα ακόμη κρούσμα ντόπινγκ καταγράφηκε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η διεθνής ομοσπονδία της Ποδηλασίας ανακοίνωσε πως έθεσε σε προσωρινή διαθεσιμότητα τον Βραζιλιάνο, Κλέμπερ Ντα Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην ουσία CERA. Ο Ντα Σίλβα είχε περάσει από έλεγχο στις 13 Ιουλίου και είχε μετάσχει στον αγώνα της ποδηλασίας δρόμου στους Ολυμπιακούς αγώνες, στον οποίο όμως είχε εγκαταλείψει.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.