Δεν είχε να πληρώσει, άφησε τα ρούχα του ενέχυρο και βγήκε γυμνός στο δρόμο
Άνδρας που δεν είχε να πληρώσει τα ποτά που είχε πιει σε παμπ, άφησε τα ρούχα του ως ενέχυρο και βγήκε γυμνός στο δρόμο για να βρει χρήματα για να πληρώσει, γνωστοποίησε η τσεχική αστυνομία. Ο άνδρας κατάφερε, όμως, να κρατήσει τις μαύρες κάλτσες του.
Άνδρας που δεν είχε να πληρώσει τα ποτά που είχε πιει σε παμπ, άφησε τα ρούχα του ως ενέχυρο και βγήκε γυμνός στο δρόμο για να βρει χρήματα για να πληρώσει, γνωστοποίησε η τσεχική αστυνομία.
Ο άνδρας περπάτησε στους δρόμους της πόλης Πρέβοβ νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας φορώντας μόνο τις μαύρες κάλτσες του, μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο, όπως εικονίζεται σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας, που αναρτήθηκαν στον ειδησεογραφικό ιστότοπο idnes.cz.
Οι αστυνομικοί σύντομα εντόπισαν τον άνδρα που τους εξήγησε ότι πήγαινε σε μια άλλη παμπ για να πάρει κάποια χρήματα.
Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την… αποστολή του, να πληρώσει το λογαριασμό, να πάρει πίσω τα ρούχα του και να τα φορέσει.
Η υπόθεση αναμένεται να ερευνηθεί περαιτέρω από την αστυνομία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας