Ο Κριστιάν Λεντέσμα είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται, από το βράδυ της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας, και το πρωί της Τρίτης έκανε την πρώτη προπόνηση με τους «πράσινους».
Ο Κριστιάν Λεντέσμα είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται, από το βράδυ της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας, και το πρωί της Τρίτης έκανε την πρώτη προπόνηση με τους «πράσινους».
Ο 33χρονος άσος θα έχει συζητήσεις τόσο με τον Ιταλό τεχνικό, Αντρέα Στραματσόνι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα με σκοπό να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογραφεί το συμβόλαιο συνεργασίας.
Φιλικά με Φενέρμπαχτσε και Τσβόλε
Ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πριν μπει στη «μάχη» των προκριματικών του Europa League.
Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 13 Ιουλίου (21:00) τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (20/7, 21:00) θα υποδεχθούν στη Λεωφόρο την ολλανδική Τσβόλε.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.