Το Resistance Festival έρχεται για 9η συνεχόμενη χρονιά το φετινό Ιούνιο -24, 25 και 26 Ιουνίου- στην Αθήνα με ανανεωμένη αλλά συγχρόνως και αναλλοίωτη την πολιτική και πολιτιστική του ταυτότητα. Σε μια χρονιά που η αντίσταση, ως έννοια αλλά και ως τρόπος ζωής, γίνεται περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, το φεστιβάλ παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για κινήματα, οργανώσεις και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη συζήτηση και την σύνθεση απόψεων και εμπειριών αλλά και τον συντονισμό των αγώνων.
Το φετινό πρόγραμμα συναυλιών, που όπως κάθε Ιούνιο, έτσι και φέτος, είναι πλούσιο και πολυσυλλεκτικό, με επιλογές από ένα ευρύτατο μουσικό φάσμα, έχει ως εξής:
Μουσικό πρόγραμμα
Παρασκευή 24/6
Κεντρική Σκηνή (21:30) 1000mods (Ελλάδα) The Big Nose Attack (Ελλάδα)
Λαϊκή Σκηνή (22:30) Οι Rebetien μαζί με τον Βασίλη Σκούτα και τον Δημήτρη Μηταράκη
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας