Ο Στέφεν Κέσι ένας από σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Νιγηρίας και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε ηλικία, μόλις 54 ετών, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ο Κέσι ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στην Αφρική, καθώς είχε κατακτήσει το Κόπα Άφρικα τόσο ως προπονητής, όσο και ως ποδοσφαιριστής. Βρέθηκε επίσης στον πάγκο του Τονγκό αλλά και στο Μάλι, ενώ, ως παίκτης στην Ευρώπη, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Άντερλεχτ. Στον πάγκο της Νιγηρίας βρέθηκε από το 2011 ως το 2015, βοηθώντας τους «σούπερ αετούς» να φτάσουν μέχρι τους «16» του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.