Το βίντεο γνωρίζει μεγάλες δόξες στα ισπανόφωνα κοινωνικά δίκτυα. Μία γυναίκα πιάνει επ' αυτοφώρω έναν νεαρό να προσπαθεί να την κλέψει και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της. Τον έπιασε από τα μαλλιά, του τα «έσουρε» και τελικά τον έγδυσε.
Το βίντεο γνωρίζει μεγάλες δόξες στα ισπανόφωνα κοινωνικά δίκτυα. Μία γυναίκα πιάνει επ’ αυτοφώρω έναν νεαρό να προσπαθεί να την κλέψει και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της. Τον έπιασε από τα μαλλιά, του τα «έσουρε» και τελικά τον έγδυσε.
Το περιστατικό συνέβη σε συνοικία της Μπογκοτά, πρωτεύουσας της Κολομβίας και δείχνει να είναι αληθινό, αν κρίνει κανείς από την αντίδραση του επίδοξου ληστή.
«Τίποτα δεν μου έκλεψε» είπε στους περαστικούς που παρατηρούσαν έκπληκτοι τα όσα είχαν συμβεί. «Ζήτα συγγνώμη τώρα» έλεγε και ξαναέλεγε στον άτυχο νεαρό, ο οποίος την παρακάλαγε να σταματήσει.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.