Ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτηθείς για την απεργία των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Καλαμάταδήλωσε:
«Το δικαίωμα στην απεργία είναι σεβαστό. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να γίνει αντιληπτό και από τις Ενώσεις των δημοσιογράφων ότι σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώραθα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση του κόσμου.
» Δεν θα υποδείξουμε εμείς στους εργαζόμενους τι θα κάνουν, αλλά αυτή η σιωπή στην ενημέρωση νομίζωότιείναι εις βάρος του ελληνικού λαού».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας