Lato Boutique Hotel: ελληνικό Πάσχα, κρητική φιλοξενία και παραδοσιακές νοστιμιές
Το Ηράκλειο Κρήτης υποδέχεται την άνοιξη και το ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel σάς καλεί να γιορτάσετε εκεί τις πιο όμορφες και μυρωδάτες ημέρες της άνοιξης. Το Lato Boutique Hotel προσφέρει κρητική φιλοξενία με μοντέρνα αισθητική και πασχαλινά μενού από τις παλαιές χειρόγραφες συνταγές της γιαγιάς με τη φρεσκάδα τοπικών προϊόντων. Το Πάσχα στο Lato Boutique […]
Το Ηράκλειο Κρήτης υποδέχεται την άνοιξη και το ξενοδοχείο Lato Boutique Hotelσάς καλεί να γιορτάσετε εκεί τις πιο όμορφες και μυρωδάτες ημέρες της άνοιξης.
Το Lato Boutique Hotel προσφέρει κρητική φιλοξενία με μοντέρνα αισθητική και πασχαλινά μενού από τις παλαιές χειρόγραφες συνταγές της γιαγιάς με τη φρεσκάδα τοπικών προϊόντων.
Το Πάσχα στο Lato Boutique Hotel γιορτάζεται μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο προσφέρεται παραδοσιακό μενού με όλες τις πασχαλινές αποχρώσεις της κρητικής νοστιμιάς.
Οι ειδικές τιμές διαμονής από 25 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016 συμπεριλαμβάνουν:
Πλούσιο κρητικό πρωινό μπουφέ
Πασχαλινό κέρασμα με παραδοσιακά γλυκά και κόκκινα αυγά το Μεγάλο Σάββατο
Χαριτωμένες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους το βράδυ της Ανάστασης
Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου
Δωρεάν wifi
Παραμονή στο δωμάτιο έως τις 18:00 την ημέρα της αναχώρησης, κατόπιν διαθεσιμότητας
Μενού Μεγάλης Παρασκευής
29 Απριλίου 2016
Τιμή κατ’ άτομο: 24 ευρώ
Ποικιλία από χειροποίητα ψωμάκια, κριτσίνια και λαχταριστά φρέσκα ντιπ με βάση το ελαιόλαδο
Χταπόδι σχάρας μαριναρισμένο σε παλαιωμένο ξύδι, πάνω σε ελαφριά κρέμα φάβας
Kυδώνια αχνιστά σε ζεστό ζωμό dashi και σησαμέλαιο
Τραγανά φύλλα σαλάτας με φουντούκι, πορτοκάλι και ντρέσινγκ βαλσάμικου με ταχίνι
Γαριδομακαρονάδα με μανιτάρι shitake, φρέσκια ντομάτα και αγνό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης
Panacotta από καραμελωμένη λευκή σοκολάτα και τραγανό biscuit
Μενού Μεγάλου Σαββάτου
30 Απριλίου 2016
Τιμή κατ’ άτομο: 27 ευρώ
Ποικιλία από χειροποίητα ψωμάκια, κριτσίνια και λαχταριστά φρέσκα ντιπ με βάση το ελαιόλαδο
Πασχαλινά βαμμένα αυγά και τσουρέκι
Μπουρέκι χανιώτικο γεμισμένο με μοσχαρίσιο κιμά και μελιτζάνα πάνω σε γαλάκτωμα από πρόβειο γιαούρτι με καπνιστή πάπρικα
Μαγειρίτσα με κροστίνια από σκόνη ελιάς και κατσικίσιο βούτυρο
Τραγανές καρδιές μαρουλιών με καρύδια, γραβιέρα Κρήτης και ξινόμηλα, με γαλάκτωμα από βαλσάμικο και θυμαρίσιο μέλι
Σιγοψημένο αρνάκι γάλακτος με μυρωδικά, σάλτσα από πόρτο και ναπολεόν πατάτας με προσούτο Ευρυτανίας
Τάρτα με ganache σοκολάτας valrhona 40 % cacao, με ρόδι, καβουρδισμένα αμύγδαλα και compote από φραμπουάζ
Για να κάνετε online κράτηση δωματίου και να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης τραπεζιού για το Μεγάλο Σάββατο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.lato.gr/gr/dining-heraklion/easter
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.