Την Δευτέρα σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος έως την Σπάρτη
Την προσεχή Δευτέρα θα δοθεί σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Λεύκτρο - Σπάρτη, που αποτελεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.
Την προσεχή Δευτέρα θα δοθεί σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Λεύκτρο – Σπάρτη, που αποτελεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.
Η παράδοση σε κυκλοφορία του πρώτου αυτοτελούς ολοκληρωμένου τμήματος που παραδίδεται με σύμβαση παραχώρησης, θα γίνει από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, στη 1 μετά το μεσημέρι στο χώρο του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) Πελλάνας, του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας