Οι Ρώσοι βοήθησαν στην απελευθέρωση Αμερικανού στη Συρία
Ο Ρωσικός στρατός μετέφερε έναν αμερικανό πολίτη από τη Συρία στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, έπειτα από την απελευθέρωσή του από τις συριακές αρχές. Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ζητήσει από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στην απελευθέρωση αμερικανών πολιτών στη Συρία.
Ο Ρωσικός στρατός μετέφερε έναν αμερικανό πολίτη από τη Συρία στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, έπειτα από την απελευθέρωσή του από τις συριακές αρχές.
Ο πολίτης, που δεν κατονομάστηκε, είχε συλληφθεί στη Συρία «για παράνομη είσοδο και άλλες παραβιάσεις του νόμου».
Από την αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, ο συγκεκριμένος πολίτης έχει πλέον γυρίσει στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησής τους, ο Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στην απελευθέρωση αμερικανών πολιτών στη Συρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442