Οι ταινίες της εβδομάδας: Ενδιαφέρουσες σινεφίλ επιλογές
Έξι νέες ταινίες προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όλες αποτελούν ενδιαφέρουσες σινεφίλ επιλογές, αρκετές (όπως το «Στην Αγκαλιά του Φιδιού» και «Το Μάθημα») βραβευμένες σε διοργανώσεις και Φεστιβάλ, ενώ άλλες -όπως το «Suntan» του Αργ.Παπαδημητρόπουλου- έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές στο εξωτερικό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας