Ενημερωτική επίσκεψη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην Άνδρο
Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ Κυκλάδων» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ «πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους», συνδιοργανώνουν παρέμβαση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για τους μαθητές και ανοιχτή προς το κοινό στην Άνδρο.
Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ Κυκλάδων» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ «πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους», συνδιοργανώνουν παρέμβαση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για τους μαθητές και ανοιχτή προς το κοινό στην Άνδρο.
Η παρέμβαση αποτελείται από τις ακόλουθες δράσεις:
- Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου: παρέμβαση ενημέρωσης για τους μαθητές του Γυμνασίου – ΤΛ Γαυρίου.
- Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου: ομιλία ανοιχτή προς το κοινό με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ».
- Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου: συναυλία με την «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ», ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ. Η μουσική που παίζουν, περιλαμβάνει ένα ρεπερτόριο ροκ μουσικής και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του κοινού, για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, και αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία.
- Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου: ομιλία ανοιχτή προς το κοινό με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ».
- Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:15 π.μ. στο Γυμνάσιο Κορθίου Άνδρου: παρέμβαση ενημέρωσης για τους μαθητές του σχολείου.
health.in.gr
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442