Σε απολογία κλήθηκαν ΑΕΚ και Ατρόμητος
Σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών τους στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Ατρόμητος την ερχόμενη Παρασκευή. Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο και ποινή έως δύο αγωνιστικών για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών τους στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Ατρόμητος την ερχόμενη Παρασκευή.
Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο και ποινή έως δύο αγωνιστικών για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Να σημειωθεί πάντως ότι είναι πολύ πιθανό η εκδίκαση να αναβληθεί λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
Αναλυτικά η κλήση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου:
«Α) ΠΑΕ AEK : «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από 8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 2 , περ. δ΄ και ε΄, 3 περ. Α, 4 περ. Β στοιχ. α΄και β΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
B) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από 8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ.1, 2 και 3, 15 παρ. 2 , περ. γ΄ και ε΄, 3 περ. Α, περ. Β στοιχ. α΄και ζ΄, 4 περ. Β στοιχ. α΄και β΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442