Στην πρώτη οκτάδα της Super League ανέβηκε ο Πλατανιάς, που σήμερα νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και τα γκολ των γηπεδούχων -που έφτασαν στην πρώτη τους νίκη για το 2016- πέτυχαν οι Γουνδουλάκης (20΄), Ανγκούλο (79΄).
Στην πρώτη οκτάδα της Super League ανέβηκε ο Πλατανιάς, που σήμερα νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και τα γκολ των γηπεδούχων -που έφτασαν στην πρώτη τους νίκη για το 2016- πέτυχαν οι Γουνδουλάκης (20΄), Ανγκούλο (79΄).
Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Μενδρινού, ο Γουνδουλάκης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ πάνω στην κίνηση, από το ύψος της περιοχής. Το γκολ αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων δεδομένων. Ο Αστέρας που είχε μπει πιο δυνατά στο ματς (χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία) έδειξε να επηρεάζεται αρνητικά, τη στιγμή που η ψυχολογία των γηπεδούχων εκτοξεύτηκε στα ύψη.
Εύκολα οι παίκτες του Παράσχου κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν το προβάδισμα σε προσπάθειες του Μπανανά (45΄), Ράμος (54΄), με τον Μπαντή να αντιδρά σωστά και να αποκρούσει. Ο Αστέρας ανέβηκε μετά το 60΄, είχε την κατοχή και προσπαθούσε να φανεί απειλητικός, όμως η απουσία του Απόστολου Γιάννου ήταν παραπάνω από εμφανής.
Ετσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς από το 79΄ με τον Ανγκούλο να διαμορφώνει από ασίστ του Αποστολόπουλου το τελικό 2-0, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν η πρώτη νίκη στην Ιστορία του Πλατανιά μετά από 10 αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης που έως τώρα είχε επτά νίκες, ενώ δύο ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας