Αποδοκιμάστηκε ο προέδρος της ΓΣΕΕ στη συγκέντρωση των επαγγελματιών
Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο συλλαλητήριο των ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων στα Προπύλαια. «Οι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο» αναφέρει η ΓΣΕΕ.
Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο συλλαλητήριο των ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων στα Προπύλαια.
Ειδικότερα, ομάδα διαδηλωτών αντέδρασε στην παρουσία του και πέταξε εναντίον του ένα ποτήρι καφέ και χαρτιά, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ.Παναγόπουλος αποχώρησε.
«Οι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο» αναφέρει η ΓΣΕΕ,
Η ΓΣΕΕ «διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να ‘σπάσει’ το κοινό μέτωπο του αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές.
» Είναι απόφαση της ΓΣΕΕ, στο πρόσφατο Γενικό της Συμβούλιο, να ενώσει τη φωνή διαμαρτυρίας της και με τους επιστημονικούς φορείς της χώρας (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς) και θα συνεχίσει να το κάνει, σε έναν αγώνα που όπως όλα δείχνουν θα είναι μακρύς και δύσκολος.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
- Τι προσδοκά η ελληνική πλευρά από το ταξίδι Μητσοτάκη στην Άγκυρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442