Προς τιμήν του παπα-Στρατή μετονομάζονται τα προγράμματα της Αποστολής για πρόσφυγες
Το όνομα του παπα-Στρατή από τη Μυτιλήνη θα φέρουν στο εξής όλα τα προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας που υλοποιεί για τους πρόσφυγες ο φιλανθρωπικός οργανισμός της αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Το όνομα του παπα-Στρατή από τη Μυτιλήνη θα φέρουν στο εξής όλα τα προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας που υλοποιεί για τους πρόσφυγες ο φιλανθρωπικός οργανισμός της αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Σε συνάντηση που είχε την Τρίτη με την σύζυγο του παπα-Στρατή, Ευστρατία Δήμου και τα παιδιά του, ο γενικός διευθυντής της Αποστολής Κωνσταντίνος Δήμτσας ανακοίνωσε την μετονομασία των προγραμμάτων ανθρωπιστικών βοηθειών για τους πρόσφυγες με τον τίτλο «Η Αποστολή του Παπά Στρατή».
Η Αποστολή «επιθυμεί να τιμήσει και παράλληλα να συνεχίσει το τεράστιο έργο του εμβληματικού ιερέα που χάθηκε πρόσφατα. Ακόμη, σε συνεργασία με την εκκλησία και τις τοπικές αρχές σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα φέρει το όνομα του ιερέα για την στήριξη των αδύνατων οικονομικά οικογενειών και των προσφύγων» αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού.
«Οι ανθρωπιστικές αποστολές βοήθειας στους πρόσφυγες που υλοποιεί η Αποστολή στη Σάμο στη Χίο, στη Κω και στην Λέσβο θα έχουν πλέον το όνομα του ακούραστου συνοδοιπόρου, του αληθινού φίλου και εγγυητή της αγάπης που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην διακονία δεκάδων χιλιάδων απελπισμένων ψυχών που αναζητούν την ελπίδα και το ξαναντάμωμα με τη ζωή» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δήμτσας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας