Αμβρόσιος: Τόλμησα να αντιταχθώ στις ανώμαλες συζυγικές σχέσεις
Στον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε μετά το άνευ προηγουμένου παραλήρημά του κατά των ομοφυλόφιλων και των βουλευτών που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης, απαντά ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με νέα ανάρτησή του στοπροσωπικό του blog. O Αμβρόσιος χρησιμοποιώντας τη φράση «Σόδομα και Γόμορρα» κάνει λόγο για παραποίηση και διαστρέβλωση των θέσεών του από τα ΜΜΕ.
Στον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε μετά το άνευ προηγουμένου παραλήρημά του κατά των ομοφυλόφιλωνκαι των βουλευτών που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης, απαντά ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του blog.
O Αμβρόσιος χρησιμοποιώντας τη φράση «Σόδομα και Γόμορρα» αφιερώνει την απάντησή του στους «Μοντέρνους» όπως αποκαλεί όλους όσοι αντέδρασαν στις προηγούμενες δηλώσεις του.
Κάνει λόγο για παραποίηση και διαστρέβλωση των θέσεών του από τα ΜΜΕ και παραθέτει κείμενα από την Αγία Γραφή.
Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων γράφει στο blog του: «Τολμήσαμε να αντιταχθούμε στο αισχρό νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της ανωμάλου συζυγικής σχέσεως! Καί χάλασε ο κόσμος! Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τις θέσεις μας! Ασχολήθηκαν με πάθος, με κακία, με μίσος! Καί όχι μόνον ασχολήθηκαν, αλλά παραποίησαν και διέστρεψαν τις θέσεις μας! Γιά όσους έχουν αγαθή διάθεση και συγχρόνως καλή προαίρεση σήμερα θα τους παρουσιάσουμε τους λόγους της Αγίας Γραφής, της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης […]».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας