«Αστυνομικές ιστορίες» οι καταγγελίες Πανούση, λένε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ
«Αστυνομικές ιστορίες» ήταν το σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, όταν προσερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση του Yπουργικού Συμβουλίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις καταγγελίες του Γ.Πανούση. «Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο» είπε και ο υπουργός Εργασίας, Γ.Κατρούγκαλος. Δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές, είπε η Σία Αναγνωστοπούλου.
«Αστυνομικές ιστορίες» ήταν το σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, όταν προσερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση του Yπουργικού Συμβουλίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις καταγγελίες του Γ.Πανούση.
Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Υπουργικού δήλωσε για την υπόθεση Πανούση: «Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».
Για το ίδια θέμα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.
‘Οταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές , ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)









































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442