Βουλή: Νέο επεισόδιο στην κόντρα της Χρυσής Αυγής με το ΚΚΕ
Ένα ακόμα επεισόδιο στην αντιπαράθεση ανάμεσα στην Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ σημειώθηκε στην Ολομέλεια, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αφιέρωσε την ομιλία του στην πώληση του «902» από το ΚΚΕ σε offshore, ζητώντας τη διαδρομή του χρήματος.
Ένα ακόμα επεισόδιο στην αντιπαράθεση ανάμεσα στην Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ σημειώθηκε στην Ολομέλεια, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αφιέρωσε την ομιλία του στην πώληση του «902» από το ΚΚΕ σε offshore, ζητώντας τη διαδρομή του χρήματος.
Δεν απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ενώ επανέλαβε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες.
Τα συμβόλαια είναι γνωστά, είναι στην Εφορία. Η πώληση είναι σε μία νόμιμη εταιρεία, που οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος της εταιρείας, υπογράμμισε.
«Ήρθε να μας πει τι; Τίποτα. Ζητάμε να μας πει τη διαδρομή των χρημάτων της πώλησης σε μία offsore», απάντησε ο Λαγός, ενώ για τις κατηγορίες σχετικά με τις εντολές για δολοφονίες, σημείωσε:
«Κατηγορούμαστε για ομιλίες. Οι κύριοι αυτοί του ΚΚΕ έκαναν την αγοραπωλησία λες και είναι κτήμα του παππού τους σε μία ραδιοτηλεοπτική συχνότητα που ποτέ δεν τους άνηκε. Όταν φέρουν τη διαδρομή του χρήματος και αποδειχθεί ότι είναι καθαροί, εγώ θα τους ζητήσω συγγνώμη» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η χειρότερη ώρα για να φας γλυκό
- Δημοψήφισμα στην Ιταλία: Στις κάλπες οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τη δικαστική μεταρρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442